Vänner – Nya som gamla!

Henrik har vi lärt känna tack vare våra sidor. Vi har följt varandra i flera år nu och på sistone har vi också börjat träffas mer = riktigt kul!
Han är en sådan prick som är spontan och sist han var här bjöd vi hit honom på fest som ska vara den 13 juli.
– Hmmm, jag kanske ska cykla hit då.
Nu är detta ett faktum. Henrik ska cykla från Falkenberg till Åhus nästa helg. Det är galet, det är spontant och det är underbart!!!
Och visst det kommer säkert vara galet jobbigt men samtidigt så kommer han säkert att se och uppleva massor med saker. Att cykla kan ju jämföras lite med att sitta på första parkett till ett drama med ständiga scenväxlingar.
Om Mini och jag hade haft semester nu så hade vi hakat på och hittat på galenskap med honom men det får bli till en annan gång 🙂
Men med detta inlägg vill vi återigen påpeka hur UNDERBART det är att lära känna nya människor som man troligtvis inte hade träffat annars. Vi har fått kontakt med många genom åren och detta tack vare vår sida. Det är en sak som är säker – vi lär aldrig sluta med vår sida oavsett om den växer eller krymper med åren!
henrikolsson

Och om det inte vore för Henriks hundar så hade vi tvingat med honom på vår jorden runt segling 😉

8 comments

 1. Skoj :)

  Reply
 2. Det var den bilden jag ville se!! :P

  Jag funderar faktiskt på att tjuvstarta cyklingen redan på torsdag för att vara säker på att hinna fram i tid - och om allt går bra så dyker jag upp under fredagen!!

  Jag behöver förmodligen låna en dusch då...

  Reply
 3. Det är riktiot bra med internet. Har med träffat vänner så, genom blogg eller msn :)

  Reply
 4. Håller med, att träffa nya människor är aldrig fel :)

  Reply
 5. Vilken rolig idé han har :)

  Reply
 6. Det är alltid roligt med nya bekantskaper.

  Reply
 7. Er sida är underbar

  Reply
 8. Har ni gjort något annorlunda detta år eller varför tror du att det blivit sån skillnad? - Nej, jag tror att dels är det en tillfällighet men sen skulle jag nog vilja säga att tack vare erat jobb så att frågan uppmärksammats. Ni har sått ett frö så att det är fler som hakat på så att frågan är igång. Det gäller alla festivaler. Det ligger i bakhuvudet och flyttas längre och längre fram. Sen jag började med mitt arbete i höstas så blir det mer och mer ”top of mind” att inte glömma bort det här. Att hela tiden påminnas om att vi måste ”In med tjejerna! In med tjejerna!”. Men än en gång – det måste bli en balans. Det får inte bli så att det är bara där fokus hamnar. Jag vill fortfarande vara konstnären i att musiken måste få det första rummet.

  Reply

Leave a reply