Var tar våra svenska resetidningar vägen?

För några dagar satte jag mig med den stora högen av resetidningar som finns här på Paradisvägen. Det har blivit en hel del (läs enorm hög) sedan de sist rensades ut. Jag letade inspiration och av en ren slump så googlade jag för att ta reda på vad de olika prenumerationerna kostar.
Döm min förvåning när jag märkte att tidning efter tidning i min hög inte längre fanns 🙁
Att Escape 360 försvann för ett tag sedan visste jag för jag prenumererade på den men vad har hänt med När och Fjärran och Underbara resor?
Hur kan tidningsställen i affärerna svämma över av träningstidningar och bantningstips men gapa tomt när det gäller resetidningar? Vi svenskar reser ju mer och mer nu så det borde ju vara tvärtom… att antalet resetidningar ökar men icke.
Escape 360 finns kvar på nätet men det är inte samma sak som att få hem den i brevlådan, öppna plasten och lukta på den nya tidningen… jodå luktar inte alla på sina tidningar?! 😉
Trist att det finns så få resetidningar kvar men förhoppningsvis kommer det poppa upp några nya resetidningar på hyllorna och detta är bara en tillfällig svacka i resetidnings- branschen.

Var tar våra svenska resetidningar vägen?

Var tar våra svenska resetidningar vägen?

5 comments

 1. kommer ihåg när närr och fjärran gick på tv, tittade alltid på det! :D

  Reply
 2. Är det sant? Jag har inte tänkt på det... är det för stor konkurrens med Internet? Men varför går då andra tidningar då? Själv är jag lite för snål för att köpa tidningar dock... ;)

  Reply
 3. Det är krisigt i tidningsbranschen nu, tyvärr. Gillar ju att bläddra i en papperstidning!

  Reply
 4. Tråkigt när tidningar man gillar läggs ner... :-(

  Och ja, jag luktar alltid på tidningar och böcker och sånt, haha! :-D

  Reply
 5. RES var en stor favorit.... Så snyggt tagna foton.. Stiligt och lyxigt kändes det !! :)

  Reply

Leave a reply