Variety Showtime!

Första kvällen på Navigator Of The Seas under kryssningen i Medelhavet så var vi på en show som mer var ett ”sneakpeak” på vad som komma skall och om de fortsätter att leverera så som de gjorde där så kommer vi vara mer än nöjda med underhållningen ombord!
Det bjöds på högkvalitativ ballroomdancing från Lizl och Marc-Bruce, ett par från Sydafrika. Tänk om man hade kunnat dansa så (drömma är ju tillåtet)!

Akrobaterna Samantha och Ernest var ändå våra favoriter. Hmm kan bero på att de kommer från bland annat Cirque Du Soleil. Jag är en riktig Groupie till Cirque Du Soleil så jag bara njöt i fulla drag!

Även Michael Menez var väldigt duktig med sin fysiska komedi och hela showen var rolig och bra!

På tal om roliga saker så har vi fått information om att det kommer att hållas en galen form av skattjakt för vuxna ombord. Måste kolla upp när det är så vi kan vara med. Det är tokroligt att bara få leka även om man är vuxen. De kommer också att ha en live gameshow där de söker gifta par som ska svara på frågor om varandra. Tyvärr tror jag inte att Mini hade ställt upp på det. Synd för jag tror ta mig tusan att vi hade haft goda chanser att vinna!

 
Idag är vi till havs hela dagen så Mini ska fota vårt flytande paradis så ni får se hur det ser ut! Vill ni veta mer om kryssningar klicka in er på http://www.royalcarribean.se (nya blogg.se portalen krånglar som tusan för oss så vi lyckas inte få länkarna att fungera).

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018