Världens mest opersonliga taxi (och troligtvis världens största)

Jag är den typen av resenär som älskar att åka kommunalt. Om jag åker till Sri Lanka så sitter jag i en Tuk Tuk och åker jag till London så ska jag åka tunnelbana och/eller buss! Men eftersom jag är i London själv så LOVADE jag Mini att jag skulle ta en taxi till hotellet (eftersom jag hade resväska). Eftersom jag är världens bästa fru så tog jag en taxi och inte nog att den kostade 70 pund för cirka en halvtimmes resa (I know det var galet dyrt) så fick jag åka själv i typ världens största taxi!

Världens mest opersonliga taxi (och troligtvis världens största)

Världens mest opersonliga taxi (och troligtvis världens största)

Det var den “ensammaste” taxiresan jag gjort i hela mitt liv! Föraren satt bakom något glas och dels så var det flera meter mellan oss så det gick inte att prata. Om jag mot all förmodan skulle behöva fråga honom någonting så var jag tvungen att trycka på en knapp för att han skulle höra mig. Inte så roligt att spontanprata med chauffören när du måste göra det via en knapp!

Världens mest opersonliga taxi (och troligtvis världens största)

4 comments

 1. Oj, det var då inte en liten taxi det där...

  Reply
 2. Åh vad skoj!! Spännande!

  Reply
 3. oj skrev nog på fel inlägg skulle hamnat på det med tidningen ;)

  Reply
 4. Haha, ja de är stora där bak men något problem att prata med chauffören brukar jag inte ha. Glasrutan brukar vara halvöppen och så sitter man där och tjötar om allt möjligt I trafikkaoset men jo, dyrt blir det ju när det är stopp överallt.

  Reply

Leave a reply