Väskorna är packade och klara… Kryssning… Here We Come!

Att panikpacka börjar vi bli ganska vana vid… det är inte första gången vi åker med väldigt kort varsel 😉
Nu är allting packat och klart och vi beger oss mot Köpenhamn och Kastrup om ett par timmar. Det som är skönt är att flyget till Rom inte tar mer än 2,5 timmar, snabbt och bra!
Ni anar inte (eller jo det kanske ni gör) hur skönt det ska bli att komma iväg och bara njuta av livet.
Det som är så himla underbart och magiskt med kryssning är att man får det bästa av flera dagar. Jag hade en diskussion med Johann igår där vi snackade lite om kryssningar och han sa att han ändrat uppfattning om det helt sedan han följt vår blogg sist vi var iväg. För hans del var tanken på kryssning ganska “tråkig” eftersom han ansåg att båten bara var ett transportsätt för att komma till nästa hamn. Sanningen är att när man är på kryssning så njuter man till fullo. Det finns så oerhört mycket att göra på fartyget så man kan antingen roa sig hela dagarna med olika aktiviteter eller så kan man slappa vid poolen en hel dag = UNDERBART!
Men ni kommer som sagt att följa med på kryssningen och vi lovar att uppdatera flitigt så att ni känner det som att ni är med på kryssningen 😉
Let you know när vi är i Rom… om inte tidigare!
Bilden är tagen under en mopedtur på ön Cozumel, Mexico… en destination som Royal Carribeans Allure Of The Seas tar en till om man väljer en kryssning i Karibien.

Medelhavet…. Navigator Of The Seas… Here We Come!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply