Vem Vill Agera Resereporter I En Vecka?!

Stoppa pressarna… det finns nog få saker som passar så perfekt (den där berömda handen i handsken fenomenet) som att Solresor borde välja oss som resereportrar och skicka oss till Cypern för en veckas utforskande!
Solresor anordnar just nu en jakt efter resereportrar där uppdraget går ut på att man bloggar på ett objektivt sätt om resa, hotell, mat, eventuella aktiviteter och hela stämningen! Man ska dokumenterna med text och bilder (för vår del blir det säkert också videoklipp) och helt enkelt rapportera från destinationen!
Kamerorna ligger redo, datorn är laddad, humöret är på topp och nu väntar vi bara på det glädjande beskedet om att vi blivit utvalda!!!
Men ni behöver inte misströsta eller vara ledsna… Solresor behöver också reportrar till Kreta, Spanien och Kroatien (och självklart Cypern) så klicka in er på Solresor och släng in en anmälan ni också. Det finns ingenting att förlora men massor att vinna!

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på CypernKretaSpanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.
Sista anmälningsdag är den 14/4 men vänta inte utan anmäl er bums!
Jösses va roligt det hade varit att bli utvalda!!!!
Håll de beryktade tummarna, leta upp en fyrklöver och skicka till oss och be till högre makter att Solresor väljer oss… ja och självklart er!

Nej nu måste vi ut och leta fyrklöver, svårt när man samtidigt håller i tummarna!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply