Vilka resor lockar mest i jul enligt Resia?

Resia har sammanställt en lista över vilka resmål de bokast mest hittills över jul och  nyår. Så här ser det ut för år 2014:

Topplista mest bokade charterresor kring jul och nyår:
1. Gran Canaria
2. Teneriffa
3. Phuket
4. Cancun
5. Krabi
6. Lanzarote
7. Fuerteventura
8. Dubai
9. Hurghada
10. Kap Verde

Topplista mest bokade flygresor kring jul och nyår:
1.Miami
2. Bangkok
3. Orlando
4. Los Angeles
5. Phuket
6. New York
7. London
8. Fort Lauderdale
9. Kapstaden
10. Sydney

Ja det är ju någonting mellan mig och statistik (om ni inte märkt det innan). Och under topplistan över charterresor så har jag varit på alla platser förutom Kap Verde :). Det är också ett av ställena som vi ska fira jul och nyår på även om vi valt att inte åka på charterresa utan vi har bokat upp annat skoj 🙂
Vad det blir får ni reda på vid ett senare tillfälle men ni får gärna gissa!!!

Bild från vackra Zanzibar som inte är med på listan 🙂
Vilka resor lockar mest i jul enligt Resia?

3 comments

 1. Jag tycker det är kul att kika på statistik:). Hurghada skulle jag aldrig åka till runt jul/nyår. Det är så få soltimmar så har jag för mig. Egypten för mig är ett ställe jag gärna åker till runt mars/april eller något.

  Zanzibar hade jag inte tackat nej att åka till:)

  Reply
 2. Men vad kul,undrar vad ni bokat;)Ja haha förvånansvärt bra bild trots jag hade sprungit avenyn upp för att komma i tid;)

  Reply
 3. Jag har firat jul och nyår på Kap Verde så nu blir jag lite nyfiken på vart exakt ni ska :)

  Reply

Leave a reply