Webbdesign!

Ibland så önskar jag att jag hade varit en stjärna på webbdesign… att jag hade kunnat allt det där med att knacka koder och kunna HTML (någonting som är rena grekiskan för mig).
Det finns en sida som är till för de som vill lära sig hur det går till att bygga en egen hemsida eller skapa en egen blogg.
När jag gick in på sidan och kikade så fick jag lära mig någonting nytt. Tydligen så finns det nytt kodningssystem som heter XHTML och som är en nyare version! Helt ärligt… det hade jag ingen aning om.

Jag tillhör den skara som hemskt gärna vill ha en fin hemsida och har ganska så stora krav på den men jag är inte villig att lägga tiden som det tar att lära sig hur det fungerar.
Efter att ha klickat runt lite på sidan så har jag bokmärkt den och tror att jag kommer att kunna lära mig en del saker av den. webbdesigna har verktyg och med hjälp av praktiska exempel får man ganska så bra förståelse för hur en webbsida byggs upp och kan sedan öva vidare på att bygga hemsidor på egen hand.

Helt ärligt… jag kommer troligtvis aldrig att göra hemsidor själv (man ska aldrig säga aldrig) men nog vill jag lära mig mer! Jag är alltid så himla nervös när det är dags att gå in och pilla i kodmallarna och jag fick hjälp av Johann sist jag uppdaterade bliderna i vår header. Jag gjorde det själv men han var tvungen att sitta med hela tiden.

Med hjälp av Webbdesigna så kan jag eventuellt lära mig mer och bli mer självsäker när det gäller design och “knacka koder”.
Där finns många bra tips och trix att spana in!!!!

Bilden är en av de “nya” som vi la in i headern häromdagen 😉

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply