Windows Café – Den perfekta starten!

Efter en lång dag med flyg, tåg x 3 och buss så kom vi till Azamara Journey. Nej… det är vanligtvis inte så bökigt att ta sig till en kryssning utan detta berodde på att Lufthansa valt att strejka just när vi skulle flyga med dem.

Men för att inte lämna ämnet…  Vi gick ombord och fartyget befinner sig i underbara Amalfi så även om det var mörkt så var det UNDERBART!

Så fort väskorna lämnats av i hytten så mötte vi upp resten av ”gänget” uppe vid poolen och åt på Windows Café. Resten av gänget är supertrevliga människor som kommer från olika resebyråer runtom i landet. Det var buffé och det gick bara inte att sluta lägga upp mat på tallrikarna. Kyckling, mozzarella, sallader, lamm, oliver, kött, fisk… ja allt man kan tänka sig. Jag slevade upp mat tills jag såg att det började staplas på hög och helt ärligt… detta var den godaste buffén vi ätit på en kryssning. Det brukar alltid vara gott men detta var exceptionellt gott och vi var alla rörande överens runt bordet att detta var bättre än vanligt.

 

Att man sedan satt och åt ute med varma medelhavsvindar i ansiktet gjorde upplevelsen ännu bättre. Och ett STORT +… vinet ingick till maten alltså ingen extra avgift för vin, någonting som vi aldrig varit med om innan!  Väskorna ligger fortfarande ouppackade men vem tusan har tid med det när man ska utforska Amalfi 😉

 

I nästa inlägg får ni se vår hytt = vårt flytande paradis!

24 comments

 1. Så härligt!! :)

  Ha det så fint nu! :)

  Reply
 2. skulle gärna vara där med er nu!

  Reply
 3. Det sr så himla gott ut.

  Reply
 4. Vilken underbar blogg ni har!

  Reply
 5. Gu va mysigt de ser ut :)
  Buffén ser jättegod ut :)
  Najs när man kan plocka de man gillar :)

  Reply
 6. Häftigt!! Ser jättefint ut :)

  Reply
 7. Vad god maten ser ut!

  Reply
 8. Jag kommer nog satsa på ett mindre kryssningsfartyg så som det ni är på.

  Reply
 9. Hoppas de har ett gym där också för om vi ska dit o äta sååååå mycket så måste iallafall jag springa av mig det

  Reply
 10. Ser verkligen supergott ut

  Reply
 11. Mmm ser supergott ut.

  Reply
 12. Vilken god mat ni äter.

  Reply
 13. Wow ni är på ett nytt fartyg

  Reply
 14. Wow ett nytt fartyg, kul

  Reply
 15. Ser supergott ut mm mmmmmm

  Reply
 16. Vilken underbart fartyg, sådan underbar mat

  Reply
 17. Viste inte det fanns sådana fartyg

  Reply
 18. Vilkent fartyg! Roligt ni skriver om det

  Reply
 19. Vad kostar det att kryssa med dem?

  Reply
 20. I like what you write about

  Reply
 21. ser härligt ut :D

  Reply
 22. Det ser väldigt gott ut och trevligt :)

  Reply
 23. Det låter ju verkligen helt underbart! Och vad bra att vinet ingick till maten, det brukar ju alltid kosta ordentlig peng om man vill ha nåt annat än läsk/vatten till mat. Jag hade också vindar i ansiktet på min promenad idag. Ganska mycket, och inte särskilt varm sådan! Fy för höst, iallafall när man är utomhus :P

  Reply
 24. I have to get across my personal love on your goodness assisting folks who require assist with el born area of interest. Your genuine dedication to moving the answer close to has been extremely good and have usually urged staff as i am to achieve their set goals. Your individual valuable valuable details means this much an individual much like me and still more to be able to my personal associates. Thank you coming from all individuals.

  Reply

Leave a reply