Phillips 66 Service Station – Mc Lean, Texas

Så liten, så söt, så pitoresk, så underbar… många fina ord till denna pyttelilla gamla bensinstation från 1928.
Det är lätt att förstå att den kallas för dockhuset med tanke på att det var det första jag tänkte på när jag såg den.
En annan sak som jag läste på internet var att denna byggnad ska vara mest fotograferad av alla längst med Route 66 – det ställer jag mig däremot väldigt tvekande till för det finns galet många fina och udda byggnader längst med den rutten så mest fotograferad??? Jag låter det vara osagt 🙂

Route-66

Route66

Route-66

Route-66

Route-66

Route-66

Adress: 219 Gray St, McLean, TX 79057, USA

4 comments

 1. sv. Tack så mycket. :)
  Oj vilken liten station. :)

  Reply
 2. Men gud så sött det var hihi:) Verkligen dockhusaktigt.

  Reply
 3. men oj vilken bensinmack! Så söt!

  Reply
 4. Så söt macken e :)

  Reply

Leave a reply