101… Nummer 4 – Badat Äkta Lerbad!

Glöm alla “lerinpackningar” som erbjuds hemma! Ska det vara lerbad så ska det. Äkta lera med svavel och hela baletten 😉
Vi var och badade lerbad när vi var i Turkiet men det finns säkert på flera ställen runtom i världen. All information om var och hur mycket kommer att komma i ett separat informationsinlägg men detta var absolut tillräckligt speciellt för att hamna på 101… listan!

Känslan av att krypa ner i klumpig, kletig lera är oslagbar. Jag ÄLSKADE det och det var verkligen som om man blev barn på nytt… det var ok att kleta in sörja över hela kroppen. Mini tyckte också att det var häftigt och en annorlunda upplevelse men vi är helt övertygade om att min syster hade avskytt det och det är inte helt säkert att hon klivit ner i leran om hon hade varit med. Det gäller att släppa alla tankar på hygien och sanitet och bara kasta sig in i upplevelsen!!!

Leran var varm och klumpig och helt UNDERBAR 😉

12 comments

 1. Det ser härligt ut - men jag vet inte om jag skulle... :P

  Reply
 2. haha vad kul!

  Reply
 3. Ser lite coolt ut, men tror inte att det är för mig faktiskt.. :P

  Reply
 4. hahaha, ojojoj! :D

  I hope so too! =)

  Reply
 5. Så underbart... Härliga bilder...
  Jag läser dagligen så du vet men kommenterar sällan...måste skärpa mig...
  KRAMAR

  Reply
 6. Mmmm tror nog inte jag hade satt min fot där men det ser härligt ut! Kram

  Reply
 7. Morris fick också bada coooooolt.

  Reply
 8. Mysigt hade gärna badat där.

  Reply
 9. Göttans :D

  Reply
 10. Vad häftigt!

  Reply
 11. Something for a first date or so..;-)
  Looks like great fun...

  Reply
 12. åhhhh vad kul! jag hade geggat runt däri som ett litet barn :D

  Reply

Leave a reply