Aloe House – Guest Lodge!

När vi kom till Hermanus i Sydafrika bodde vi ett par nätter på Aloe House Guest Lodge. Det är sällan som man känner sig så hemma som vi gjorde där. Rosemary (ägarinnan) var så oerhört ödmjuk och snäll så man ville bara krama henne! Hon fick oss verkligen att känna oss som hemma och vi satt tillsammans med henne på kvällarna och pratade om livet, kollade på foton och hade det allmänt trevligt.
Rummen var väldigt fina och en fördel var att det inte fanns så många rum så det gav en mysig känsla av gemenskap.
Läget är perfekt eftersom man är mitt i Hermanus så man har gångavstånd till i stort sett allt!

När vi var där så firade vi bröllopsdag och fråga inte hur de visste om det men det stod en flaska vin och ett brev till oss i rummet när vi kom in = service när det är som bäst!

På hotellet fanns en liten pool också men eftersom det var vinter i Sydafrika när vi var där så var det liiiite för kallt för att bada i poolen… det blev ett bad i badkaret i stället 😉

Världens bästa Rosemary och Mcote (med reservation för stavfel). Det var så himla roligt att lyssna på Mcotes bröllopshistoria. I Vanliga fall så klär hon sig i jeans och t-shirt men mannen hon gifte sig med har som tro att man under första året ska klä sig konservativt och det är därför som hon har sjalen på huvudet.

Rosemary sa att hon funderade på att sälja stället och sist vi var där så var Aloe House till salu. Vi hoppas verkligen att den nya ägaren/ägarna behåller samma “anda” som varit där för det är verkligen ett riktigt bra ställe att spendera ett par dagar på när man befinner sig i Hermanus.
Deras hemsida har ni HÄR 

13 comments

 1. underbart när man känner sig så hemma! :) ser himla fint ut också.

  Reply
 2. Vad mysigt ställe.

  Reply
 3. Vad trevligt det lät och det såg fint ut också :D

  Reply
 4. Vilket fint ställe, och det ser verkligen fräscht ut :) Vad fint med en sån hemtrevlig känsla, så skulle det alltid vara!

  Reply
 5. Gud vad mysig ägarinnan verkar! och hela stället!

  Reply
 6. Sådana människor är så underbara :)

  Reply
 7. Vilket super mysigt ställe!

  Reply
 8. Vad gulligt av dem att ge er denna present

  Reply
 9. Vilket härligt bemötande ni fick.

  Reply
 10. Låter som ett mysigt och trevligt ställe. :)

  Reply
 11. Gud så trevligt ju!!!
  puss

  Reply
 12. Vad mysigt det såg ut

  Reply
 13. Ser jätte härligt och fint ut :)

  Reply

Leave a reply