Sundiver – Snorkeling Tour!

Jun 5, 2013

mask_sm_clrmask_sm_clrmask_sm_clrmask_sm_clrmask_sm_clrmask_sm_clrmask_sm_clrmask_sm_clr
Om man kör en timme från Miami, mot Key West så kommer man till vackra Key Largo och här ligger Sundiver, ett företag som erbjuder snorkling dagligen.
Det kostar ca 30:-USD (2013) för 2,5 timmars snorkling men som allt annat i USA så kan man komma billigare undan med kuponger. Klicka här ifall ni vill ladda ner rabattkupong 🙂
Att hyra snorkel och simfötter kostar 7:-USD om man inte har egen med sig och det tillkommer på kostnaden.
Vi valde att låna utrustning eftersom vi inte hade egen med oss och den var faktiskt riktigt bra även om jag hade märken som hette duga efteråt.
Snorkeling-key-largoMan snorklar på grunt vatten (över revet) och stället är, enligt tidningarna världskänt. Det är Key Largo National Marine Sanctuary också känt som Original John Pennekamp State Park.
Säkerheten är på topp och likadant gäller säkerheten med tanke på revet. Båten lägger till en bit ifrån revet så får man simma dit. Flytväst är obligatoriskt!
Snorkeling-key-largoVi hade ingen undervattenskamera (Muffins) då så fotona är tagna med sådan engångskamera som tar “lagom” bra bilder.Snorkeling-key-largo

Snorkeling-key-largoSå hur var snorklingen? Den var helt ok. Inte det bästa som vi varit med om men samtidigt absolut värt ett besök! Det fanns många olika färgglada fiskar och en hel del roligt att titta på!

Snorkeling-key-largo

Snorkeling-key-largoDet enda som var lite läskigt var att man måste simma bort till själva revet och när man simmar dit finns ingenting förutom sand, gräs och lite större och “läskigare fiskar” som Barracuda och Stingrockor men samtidigt så försvann allt det läskiga så fort man kom över revet 🙂
Snorkeling-key-largo

Snorkeling-key-largo-001

All information finns på deras hemsida!

6 Comments

 1. Sara

  Snorkla är så kul! 🙂

  Reply
 2. Erica

  Häftigt! Tror jag kanske ska snorkla nån gång ändå, trots allt… 🙂

  Reply
 3. Pernilla

  Det var skönt med massage samtidigt som det gör ont på sina ställen. Ska gå om en månad igen då jag har så mycket spänningar i hela ryggen och nacken.

  Fina och härliga bilder 🙂

  Reply
 4. Emilia

  Roligt att snorkla. 🙂

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018