Aquapark – Wroclaw

Last updated May 24, 2021

Det finns vattenparker i de flesta storstäder och Wroclaw är inget undantag. Här ligger en Aquapark som är betydligt finare på insidan än vad den ser ut att vara från utsidan.

Aquapark - Wroclaw

Väl inne så ser man ganska snabbt att det är ett ganska så stort och fint ställe. Det som jag verkligen saknade här var att det inte finns något solarium i anslutning till badhuset för det tycker jag nog att de borde ha.
Vi spenderade cirka två timmar här och det kändes lagom. Anledningen till att jag nämner det är för att på detta ställe betalar man per minut som man spenderar på badhuset och allt måste betalas i förväg så man kan inte betala när man går ut. Ett litet minus tycker vi men inte något större problem bara man bestämmer sig i förväg hur länge man vill vara här.

Aquapark - Wroclaw

Aquapark - Wroclaw

Aquapark - Wroclaw

Aquapark - Wroclaw

Aquapark - Wroclaw

Aquapark - Wroclaw

4 Comments

 1. mary

  HÄRLIGT 😀

  Reply
 2. Malin

  Gud så längesen jag var på äventyrsbad, måste se till att komma iväg på något!

  Reply
 3. Sanna Preifelt

  Jag älskar sånthär! Mitt favoritvattenland är defintivt Disney’s Blizzard Beach i Orlando, Florida som ligger i anslutning till Disney World. Så hysteriskt kul och inte ens en hel dag räcker där! Jag är själv uppväxt i Lerum utanför Göteborg, där det finns ett ganska populärt badhus som heter Vattenpalatset. Det är ju inget mot Blizzard eller detta, men det är helt ok ;P Klassen funderar faktiskt på att åka till The Reef i Fredrikshavn (ja, på mitt initiativ, haha!) från GBG hamn om ca 2 veckor så ska vi ha en heldag där (och medelåldern i min klass är typ 28, haha!) Man blir aldrig för gammal för att bada!

  Reply
 4. Jessica

  Vilket häftigt badland :).

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018